Menu Sluiten

Belangrijk:

-De proeflessen kunnen eenmalig aangeschaft worden en zijn persoonsgebonden. Ik heb gekozen voor 3 lessen zodat je kan ervaren wat het betekent om de discipline op te brengen voor een routine en zodat je lichaam dan een glimp meekrijgt van het effect wat de lessen voor je kunnen betekenen. Eventueel is een enkele proefles bespreekbaar.

-Opgeven van een les is bindend en geeft je verantwoording om op tijd af te melden als het toch niet lukt en zorg te dragen dat je op tijd aanwezig bent in de gekozen les.

-De abonnementen koop je per datum en zijn niet meer geldig op een later tijdstip.

En verder:

♥ Yoga heeft pas effect als je een routine opbouwt. Je lichaam is je tempel en daar ga je respectvol mee om. Yoga gaat je grenzen leren en je levenskwaliteit bevorderen.

♥ Er zijn yoga matjes aanwezig, na de les dien je deze zelf schoon te maken met de aanwezige plantenspuit en doek. De yoga mat kun je ook zelf aanschaffen. Gebruik eventueel een handdoek als je snel transpireert.

♥ Je bent ten alle tijden verplicht te vermelden als je beperkende lichamelijke klachten ervaart zodat we oplossingen kunnen zoeken mocht dat nodig zijn. Daarnaast ben je ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen lichaam en zijn grenzen.

** Bij ongepast en storend gedrag heb ik (Femke) het recht om je de les te ontzeggen zonder restitutie.