Menu Sluiten
Zwartsluis,
zomerdijk 106
“De Geschilde Aardappel”
Meppel
zuideinde 18a
“Zentrum Meppel”
-Woensdag avond flow 20:00 – 21:00 -Maandag ochtend 6:00 – 7:30 Ashtanga Mysore
oefen geheel op je eigen niveau en ademhaling jouw
ashtanga practice en krijg persoonlijke begeleiding!
-Woensdag ochtend 9:00 – 10:00 yoga easy flow


-Vrijdag ochtend 8:30 – 9:30 Ashtanga beginners
**personal yoga op aanvraag

Het Rooster voor Meppel, Zwartsluis en Nijeveen, hier kun je eenvoudig je les (of andere activiteit) aanklikken waar je aan mee wilt doen. Ook kun je de app downloaden op je telefoon uit de playstore; momoyoga en dan met je account je gewenste les boeken!

Je kan ook een privé les boeken of een hele groep voor een vaste periode of incidenteel.

De lessen boven “De Geschilde Aardappel” zomerdijk 106 te Zwartsluis (de laatste boerderij als je naar Meppel rijdt); Via het eet-gedeelte ga je naar binnen en rechts achterin zit een trap omhoog en is het de linkerkant. We hebben ruimte voor ongeveer 10 mensen.

De lessen bij Zentrum meppel zijn op het adres van het zuideinde 18A, dat is in de stad aan de kant van ‘Ogterop’.
Je kan het beste parkeren bij de grote parkeerplaats van Ogterop. De ingang is namelijk aan de achterzijde van de stad-straat zuideinde. De grote parkeerplaatsen in de buurt zijn Ogterop, je loopt dan naar de Weerdstraat (rechts in) en de weerddwarsstraat voorbij, dan de straat in, links (vanaf de parkeerplaatsen dan) tot de bejaardenflats ongeveer, de deur zit dan aan de rechterkant. Welkom daar !
Loop je door de stad vanaf Ogterop? Dan kun je de straat doorlopen tot je het schilders atelier ziet en dan de steeg naar achteren lopen. Dan rechts ! Volg de borden!!