Menu Sluiten

Flow yoga betekend dat het vloeiende overgang van houdingen heeft de houdingen duren wel meerdere tellen tussen de 5 en de 10 langzame tellen.
Deze vorm van yoga is goed te doen voor iedereen die zich kan bewegen. Femke yoga, wat betekend dat ik van alle traditionele yoga mijn eigen vorm gegeven heb om mensen te kunnen helpen met lichamelijke klachten en om goed uit je hoofd te gaan. deze vorm heeft 2 hoofdletters. de F van Femke en de L van Low dat het low impact heeft en niet heel pittig is, maar juist de zachtheid en liefdevolle aandacht naar binnen.

Easy Care yoga is een eenvoudige, zachte vorm van yoga voor als je rustig aan wilt starten met yoga voor ontspanning en spieropbouw. Spieropbouw is belangrijk bij mensen die klachten ervaren in hun lichaam. Dit kan uiteen lopen van bekkenklachten, schouder klachten of knie klachten en andere ziektebeelden zoals reuma of vermoeidheid, noem maar op. Ook kan het zijn dat je juist wat rustiger aan moet doen om wat voor reden dan ook, dan is bewegen op een zachte manier altijd een goed idee.