Menu Sluiten

Flow yoga betekend dat het vloeiende overgang van houdingen heeft de houdingen duren wel meerdere tellen tussen de 5 en de 10 langzame tellen.
Deze vorm van yoga is goed te doen voor iedereen die zich kan bewegen. Soms zullen er wat uitdagende houdingen zijn, meestal eenvoudigere houdingen, maar altijd goed uitgelegd zodat je altijd kan bereiken wat er voor jou lijf goed is.

Easy Care yoga is een eenvoudige, zachte vorm van yoga voor als je rustig aan wilt starten met yoga voor ontspanning en spieropbouw. Spieropbouw is belangrijk bij mensen die klachten ervaren in hun lichaam. Dit kan uiteen lopen van bekkenklachten, schouder klachten of knie klachten en andere ziektebeelden zoals reuma of vermoeidheid, noem maar op. Ook kan het zijn dat je juist wat rustiger aan moet doen om wat voor reden dan ook, dan is bewegen op een zachte manier altijd een goed idee. Er is aandacht voor beweging en ademhaling, verstilling, en ruimte creëren in je lichaam. Je lichaam beter leren kennen en jezelf van top tot teen leren sturen op de zachte manier.