Menu Sluiten

Lessen reserveren doe je via de email of een appje naar Femke. Reseveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

De proeflessen kunnen eenmalig aangeschaft worden en zijn persoonsgebonden. Ik heb gekozen voor 3 lessen zodat je kan ervaren wat het betekent om de discipline op te brengen voor een routine en zodat je lichaam dan een glimp meekrijgt van het effect wat de lessen voor je kunnen betekenen. ♥

♥ Opgeven van een les is wel bindend en geeft je verantwoording om op tijd af te melden als het toch niet lukt en zorg te dragen dat je op tijd aanwezig bent in de gekozen les.

♥ De strippenkaart is 12 weken geldig en eventueel eenmalig overdraagbaar, de aankoop datum geld dan nog steeds als leidraad voor de aflopende datum.

 ♥ Yoga heeft pas effect als je een routine opbouwt. Je lichaam is je tempel en daar ga je respectvol mee om. Yoga gaat je grenzen leren en je levenskwaliteit bevorderen.

Voor privé les, persoonlijke begeleiding en aandacht voor jou heb ik ook ruimte. Ik kan je helpen met specifieke problemen waaronder ademhaling en aangepaste houdingen. Ook als je graag meer verdieping zoekt bijvoorbeeld bij levensvragen, levensdoel, coaching, verwerking van verdrietige gebeurtenissen. Op basis van NLP (neurolinguistisch programmeren), de yoga + yogafilosofie en ervaring. Mocht je interesse hebben kun je mij een mail sturen femke@yogajaia.nl